DIS – Dansk Industri Service udstiller på HL'19

 

HL LogoRGB-100x102.jpg

Link til Have & Landskab 2019

FSP vand- og tappestationer er et helt unikt nyudviklet Dansk produkt, målrettet til brug på kommunale vaskepladser, forsynings pladser, samt hos entreprenørvirksomheder, eller nærmere sagt alle steder hvor der påfyldes, spules og højtryksrenses med vand, alt samlet i en frostsikret station i 5 varianter afhængig af opgaven. 


Med FSP vand- og tappestationer får man en frostsikret vandstation, som samtidig giver en kæmpe gevinst i form af et ressource- og miljøbesparende system der allerede efter kort tids brug vil have tjent sig selv hjem flere gange. 
Vandstationen kan opsættes alle steder, hvor der er behov for afvaskning af maskiner og udstyr med højtryk både koldt og varmt vand, samt påfyldning af store mængder vand på f.eks. feje/sugemaskiner, vandingsvogne etc. FSP vandstationen bliver produceret i nu 5 forskellige versioner, hvoraf de 2 nyeste er specielt udviklet til aftapning/påfyldning af sø-vand og opsamlet regnvand mm.


FSP 1: Manuel vandstation til afvaskning og fyldning med lavtryk op til 8 bar.


FSP 2: PLC styret vandstation til påfyldning, spuling med 10 bar, samt højtryksrensning med koldt vand op til 160 bar.
 

FSP 3: PLC styret vandstation til påfyldning og spuling med 10 bar, samt højtryksrensning med både koldt og varmt vand op til max vand temp. på 90o og et max arbejdstryk på 160 bar.
 

FSP 4: Manuel aftapningsstation beregnet til aftapning/påfyldning af sø-vand, opsamlet regnvand mm.
 

FSP 5: PLC styret aftapningsstation beregnet til aftapning/påfyldning af sø-vand, opsamlet regnvand mm.


Rapportér dette 

Er du interesseret i at høre mere?
Klik her for at blive kontaktet

Bliv ringet op