FSP vandstationen er et helt unikt nyudviklet Dansk produkt, målrettet til brug på kommunale vaskepladser, forsyningspladser, byggepladser, samt hos entreprenørvirksomheder, eller nærmere sagt alle steder hvor der påfyldes, spules og højtryksrenses med vand, alt samlet i en station i flere varianter afhængig af opgaven.

Med FSP får man et vandsystem der altid er klar til brug og som kan anvendes hele året rundt uden hensyntagen til regn og i vinterperioden frost og sne, da vandstationens vægge er isoleret og frostsikret ned til -30O C

Alt udstyr til afvaskning og påfyldning er samlet et sted og brugeren skal ikke først rigge til og finde det udstyr som skal anvendes, det er samlet et sted - klar til brug.

Med en FSP dobbeltstation får du via digital PLC styret system der giver dig overblik over det nøjagtige forbrug af henholdsvis vand forbrugt til afvaskning af traktorer, biler, fejemaskiner og snerydningsmateriel, samt vand til påfyldning af bla. Fejemaskine/Roadsweepere, Slamsugere og vandvogne og meget mere.

Man vil med FSP have styr på forbruget af vand og kan klart definere hvor meget vand der anvendes til afvaskning/spuling og hvor meget der anvendes til påfyldning, og er der flere forskellige brugere vil forbruget også kunne defineres pr. bruger.

Som et ekstra tilvalg kan FSP II samt FSP III begge udstyres med cloudbaseret overvågning så alle stationer kan overvåges døgnet rundt 365 dage om året, og skulle der opstå en fejl i systemet enten brugerfejl eller teknisk, vil vi blive adviseret og vi kan enten udbedre fejlen eller kontakte en af brugerne og på den måde få rettet fejlen.  

Alle stationerne er udstyret med kvalitetskomponenter såsom rustfri slangetromler med selvoprul, de henholdsvis 20 og 25 meter lange slanger er forstærket, trykforøgelsespumperne er Grundfoss pumper, højtrykspumperne er leveret fra Tyske Kränzle.

Med FSP vandstationer får man en kæmpe gevinst i form af et ressource- og miljøbesparende system der allerede efter kort tids brug vil have tjent sig selv hjem flere gange.

Se produktblad her og vores brochure her

FSP Vandstationen produceres i 3 varianter

FSP I

Enkeltstation er et manuelt betjent spule og fyldestation hvor både indvending og udvendig fyldning er en mulighed, stationen har påbygget en trykforøgelsespumpe, så vandværkstrykket forøges til op til 10 bar. På enkeltstationen er der mulighed for både indvendig og udvendig fyldning med slange.

FSP II

Dobbeltstation er en digitalt PLC styret station, som ud over enkeltstationens muligheder har indbygget højtryksrenser med arbejdstryk op til 200 bar, velegnet til steder hvor der både er behov for påfyldning af vand og afvaskning af udstyr med højtryk. Stationen er ligeledes udstyret med elektronisk tastatur adgang hvor der kan indsættes brugeradgang, som tilvalg kan stationen også udstyres med Rfid nøglebrik system. Det sidste nye er at FSP II vandstationen kan, som et tilvalg, via WIFI også kobles op til DIS datasystem, således stationens funktion, temperatur og drift overvåges døgnet rundt 365 dage om året.

FSP III

FSP III er samme station som FSP II bare med påmonteret/bygget oliefyrsmodul, således stationen fungerer som et Hedtvandsanlæg med varmt vand på max. 99o

Er du interesseret i at høre mere?
Klik her for at blive kontaktet

Bliv ringet op